Mere end 25 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Udfører ALT inden for branchen

Få et El-tjek der fører til besparelser

Lauritz Knudsen​​

SKOT – UDENDØRS KVALITETSBELYSNING​

Lauritz Knudsens program af lamper er designmæssigt bygget op omkring nøgleordene smukt design, godt lys og lang levetid. Ud over den navnkundige SKOT-lampe omfatter belysningsprogrtammet SKOT-lampens storebror SKOT-MAXI, den enkle og funktionelle DOCK-lampe samt den høje PARC-lygte, der er ideel til sti, vej- og pladsbelysning.​

DOCK lampen – lillebror til SKOT

Den navnkundige SKOT-lampe har fået en lillebror, DOCK-lampen , som opfylder behovet for en mindre lampe, der design- og kvalitetsmæssigt matcher SKOT-lampen.

DOCK-lampen er med sit krydsgitter nært beslægtet med SKOT-lampen. Som navnet antyder, har DOCK-lampen også arvet SKOT-lampens maritime karakter – samt ikke mindst storebrors vandalsikkerhed og evne til at modstå vejrligets strabadser.

DOCK-lampen har scoret mange internationale triumfer. Den viser vej op ad trapperne til Rock’n’Roll Hall of Fame i Cleveland. Den er i en standermonteret udgave valgt som parkbelysning i den smukke, nye park “Les jardins de la Couronne” i Bruxelles. Langs med Loire flodens bred kaster en række DOCK-lamper på standere lys over et område langs flodbredden ved byen Decize.

DOCK-lampen er også valgt som både udendørs og indendørs belysning i mange private boligmiljøer, hvor man lægger vægt på design, funktionalitet, kvalitet og ikke mindst elegance.

Læs mere om SKOT og Lauritz Knudsens andre kvalitetslamper her