Mere end 25 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Udfører ALT inden for branchen

Få et El-tjek der fører til besparelser

El-tjek med stor grundighed

Skal du til at sælge dit hus eller ønsker et el-tjek for at se, om alt går rigtigt til? Fredensborg El-Teknik v/John Nielsen laver tjek til alle, der skulle have brug for det i Fredensborg, Holte, Hørsholm eller omegn. Med et el-tjek kan vi se, om alt går rigtigt til, og vi gennemgår alle installationer i huset.

​Med et el-tjek hos os følger det hele med

Bestiller du et el-tjek hos os, følger der en rapport med. Derfor skal du ikke sørge for andet end at ringe og bestille tjekket. Som autoriserede el-installatører, kan vi sikre, at al installation i huset er lovligt.

Tilstandsrapporten fortæller ikke noget om el-installationer i dit hus, og derfor kan det i forbindelse med køb og salg være en god idé at få et tjek. Vi tjekker grundigt for sikkerheden i dit hus.

    Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du et el-tjek, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vi er konkurrencedygtige på priser, og med os, kan du være sikker på, du får et grundigt tjek, hvor intet bliver overset. Skriv til os på mail info@cl-el.dk og bestil et eltjek med det samme. Du kan også kontakte os på telefon 72 22 81 40 eller info@cl-el.dk. Vi giver et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.